Till startsida
Webbkarta
Till innehåll Läs mer om hur kakor används på gu.se

Träffa HDK

Om du är nyfiken på HDK och våra utbildningar så finns det flera sätt att få mer information än det som du kan hitta här på hdk.gu.se.

Boka ett studiebesök

Kontakta studievägledare för att höra om det finns möjlighet för dig/din klass att komma på studiebesök på HDK i Göteborg och/eller HDK vid Steneby. Vi försöker att ta emot alla som är intresserade av att komma till oss, men det finns perioder som passar bättre än andra för ett besök.

Kontakta studievägledare

Besök oss på Öppet Hus. I Göteborg och på Steneby.

Sista fredagen i november brukar vi ha öppet hus på HDK i Göteborgoch på Steneby är det vanligtvis öppet hus under 2 dagar i januari. Då har du möjlighet att lyssna på presentationer av utbildningsprogrammen, gå en tur i huset för att se våra verkstäder och studentarbetsplatser och inte minst ställa de frågor som du kanske funderar på.

Följ oss på sociala medier

På Instagram har vi ofta studentinstagrammare som ger sin bild av livet på HDK. Följ oss gärna och kom på så sätt in bakom kulisserna.
@HDKSweden

På Facebook kan du få löpnade uppdateringar om vad som är på gång. Öppna föreläsningar, utställningar, kurser som kan sökas, etc
facebook.com/hdk.gu

 

Sidansvarig: Carina Krantz|Sidan uppdaterades: 2017-11-22
Dela:

På Göteborgs universitet använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.  Vad är kakor?