Till startsida
Webbkarta
Till innehåll Läs mer om hur kakor används på gu.se

Konstnärliga metoder i ett organisatoriskt sammanhang, 15 hp

(Kurskod: FKKI01)

Nivå

Avancerad nivå

Beskrivning

Kursens syfte och mål är att lära sig vad konstnärliga metoder är och vad dessa metoder kan bidra med i organisationer. Kursen är en metodkurs som behandlar hur konstnärliga arbetssätt, processer och metoder kan bidra till utveckling i innovationsprocesser inom organisationer (företag och samhällsinstanser). Här introduceras teoretiska perspektiv men innehåller även praktiska övningar av konstnärliga interventioner som utvecklingsmetod. Praktiska övningar bygger på teoretisk grund. Studenten ges möjlighet att utforska olika konstnärliga metoder och hur de används i företags- och samhällsinstanser. Kursen innehåller projektarbeten där metoderna tillämpas praktiskt, både enskilt och i grupp.

Konstnärliga metoder i ett organisatoriskt sammanhang, 15 hp
Start Studietakt Period Anmälan

Kursen startar inte detta läsår. För information kontakta institutionen.

Kontaktperson

Samantha Hookway

Litteraturlista och schema

Inför kursstart får du ett välkomstbrev med länk till kurssidan på canvas.gu.se där du hittar litteraturlista, schema, med mera.

Sidansvarig: Carina Krantz|Sidan uppdaterades: 2019-04-08
Dela:

På Göteborgs universitet använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.  Vad är kakor?