Till startsida
Webbkarta
Till innehåll Läs mer om hur kakor används på gu.se

Gestaltande animation, 15 hp

(Kurskod: BVKGA1)

Nivå

Grundnivå

Beskrivning

Kursen riktar sig till dig som är intresserad av att skaffa dig en bred grundläggande kunskap inom animation. Du kommer under kursen ha möjlighet att pröva olika animationstekniker, arbeta med individuella gestaltande projekt utifrån tema samt ta del av och behandla teori och dramaturgi. Utbildningen bygger på att du som student tar del och aktivt söker kunskap på egen hand, att du och gruppen arbetar utifrån ett undersökande förhållningssätt där dialog, öppenhet och reflektion via internetbaserade verktyg är förutsättning för lärande. Stor vikt läggs vid dokumentation av det egna lärandet i process, Open-source och sociala medier. Kursen är en distanskurs men med 4 obligatoriska träffar under kurstiden.

Gestaltande animation, 15 hp
Start Studietakt Period Anmälan

Kursen startar inte detta läsår. För information kontakta institutionen.

Kursansvarig

Olle Essvik

Litteraturlista och schema

Inför kursstart får du ett välkomstbrev med länk till kurssidan på canvas.gu.se där du hittar litteraturlista, schema, med mera.

Antagning

Viktiga datum, som när antagningsbeskedet publiceras, hittar du på antagning.se.

Kontakt

Kontakta kursansvarig lärare om du har frågor om kursens innehåll.

Om du har frågor som rör antagningen kontakta hdkadmission@hdk.gu.se

Sidansvarig: Carina Krantz|Sidan uppdaterades: 2017-12-13
Dela:

På Göteborgs universitet använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.  Vad är kakor?