Till startsida
Webbkarta
Till innehåll Läs mer om hur kakor används på gu.se

Vi tar sats från bryggan och dyker ner i processen med öppna sinnen

Nyhet: 2018-02-28

Divers hands/Dyvers hands är en hantverksprocess i samtal med vattnet där Erik Thulén och Evelina Hedin vill låta vattnet vara en aktiv medspelare. Det är ett projekt byggt på experiment där utgången av experimenten leder till nästa steg i processen. Materialen kommer att variera men utgår från lera, metall och textil i samspel med vatten. I projektet kommer Erik och Evelina att samarbeta med klasser från Ekhagsskolan i Dals Långed och givetvis passar temat vatten utmärkt då Dalslands kanal som flyter förbi Steneby fyller 150 år 2018.

Divers hands/Dyvers hands kommer att genomföras under april – maj och redovisas i utställningsform i Nya Magasinet, Dals Långed.
Evelina Hedin är alumn från HDK vid Stenebys kandidatprogram Textil – Kropp – Rum, och båda konstnärerna har masterexamen från Konstfack. De är nu verksamma och bosatta i Stockholm.

Steneby Air finansieras av Mötesplats Steneby.

www.evelinahedin.com
www.erikthulen.com

 

AV:

Sidansvarig: Carina Krantz|Sidan uppdaterades: 2018-09-20
Dela:

På Göteborgs universitet använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.  Vad är kakor?