Till startsida
Webbkarta
Till innehåll Läs mer om hur kakor används på gu.se

Studenter från HDK ställer ut på Milan Design Week

Nyhet: 2019-04-08

Mellan den 9 och 14 april under Milan Design Week fyller svenska formgivare och designföretag den officiella Sverigeutställningen ”HEMMA gone wild” med sina verk. Utställningen är en uppföljning på förra årets utställning ”HEMMA – Stories of home”. Även då bidrog studenter från HDK med egna verk.

Sveriges officiella utställning under Milan Design Week kureras av Joyn Studio och har som syfte att öka intresset för svensk design (inklusive arkitektur, mode, möbeldesign och accessoarer).

Från HDK deltar Milena Faé, Anna Junebro och Ruth Elvira Gilmour med sina verk. Andra unga talanger som ställer ut är studenter från Beckmans designhögskola och ett urval av vinnarna från årets upplaga av utmärkelsen Ung Svensk Form. I utställningen ingår även verk från inkubatorn eXpression i Umeå.

swedishdesignmoves.com kan du läsa mer om utställningen och på Instagram-kontot @hemmagonewild kan du följa arbetet med utställningen och se mer av deltagarna och deras verk.

AV:

Sidansvarig: Carina Krantz|Sidan uppdaterades: 2018-09-20
Dela:

På Göteborgs universitet använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.  Vad är kakor?

Denna text är utskriven från följande webbsida:
http://hdk.gu.se/aktuellt/n//studenter-fran-hdk-staller-ut-pa-milan-design-week.cid1624550
Utskriftsdatum: 2019-12-07