Till startsida
Webbkarta
Till innehåll Läs mer om hur kakor används på gu.se

Julmarknad på HDK: 30 nov-2 dec

Nyhet: 2018-11-26

Julmarknad på HDK är julmarknaden för dig som är nyfiken på morgondagens konstnärer, designers och konsthantverkare. Och för dig som letar efter unika julklappar.

Koppar, bokställ, skålar, målningar, affischer, halsband, amplar, ringar, örhängen… Det är som vanligt ett brokigt utbud av verk som säljs när studenterna på HDK - Högskolan för design och konsthantverk bjuder in till julmarknad 30 november – 2 december.

Bland årets verk syns Lotta Grimborgs droppsmycken i återvunnet silver och lera, Malou Larssons hyllning till naturen i koppen Björk, Celina Fällboms amplar av glödlampor och naturmaterial, rustika ringar av Staffan Jonsson och fettillustrationer av Anna Pers Bräcke. Bland mycket annat.

Lotteri för välgörenhet

Konstkåren (studentkåren) arrangerar ett lotteri där vinsterna är verk skänkta av studenterna och där intäkterna från lotteriet kommer att skänkas till Musikhjälpen.

Utval av verk som kommer att säljas - Klicka för bildspel

Anna Pers BräckeBjörk av Malou Larsson

 Felicia Westerberg

Staffan Jonsson

Sara Kallionen Lundgren

Kajsa Berndtsdotter Ahlén

Maja Östebro

Celina Fällbom

Lott Grimborg

Charlotte Gonzales

Jiaxi Yu

Louise Spangenberg

Kika in i förberedelserna av Julmarknaden på Instagram: @HDKSweden, #hdkchristmasmarket

Julmarknad på HDK arrangeras av Konstkåren (konstnärliga studenternas kår) i samarbete med HDK – Högskolan för design och konsthantverk, Göteborgs universitet.

Öppettider:
Fre 30 nov, kl 16-19
Lör 1 dec, kl 11-18
Sön 2 dec, kl 11-15

Plats: HDK - Högskolan för design och konsthantverk, Kristinelundsgatan 6-8, Göteborg

AV:
0701-463 996

Sidansvarig: Carina Krantz|Sidan uppdaterades: 2018-09-20
Dela:

På Göteborgs universitet använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.  Vad är kakor?