OBS! Vill du ha svar, ange e-post eller telefonnummer!

Forskning på HDK lyfts fram bland goda exempel

Nyhet: 2019-07-08

RED19 är en kvalitetsutvärdering med fokus på forskning och forskningsmiljöer. I rapporten som kommer publiceras i höst får HDK:s forskning och forskare starka vitsord från den internationella panelen.

Bland de positiva kommentarerna om HDK kan du läsa:

• HDK - en dynamisk, strukturerad och övertygande plats för forskning.
• HDK:s forskningsprofil är rik och välutvecklad.
• Institutionens samhälleliga inverkan och kvaliteten på forskningen är över genomsnittet.

RED19 är en kvalitetsutvärdering med fokus på forskning och forskningsmiljöer. Projektet bidrar till målsättningen i Vision 2020 att universitetets forskning ska hålla hög internationell klass och kvalitet. Resultaten av RED19 kommer att vara en vägledning i det pågående visionsarbetet och bidra till det systematiska kvalitetssäkringsarbetet av forskning och samverkan vid GU.

Panelens rapport kommer med en sammanfattning av resultaten när den publiceras i höst. En digital version av den tryckta rapporten kommer också att finnas tillgänglig.

Här kan du läsa mer om RED19.

AV:

Sidansvarig: Carina Krantz|Sidan uppdaterades: 2018-09-20