Till startsida
Webbkarta
Till innehåll Läs mer om hur kakor används på gu.se

Akademin Valand och HDK söker enhetschef

Nyhet: 2018-10-17

I januari 2020 går Akademin Valand och HDK – Högskolan för design och konsthantverk samman och bildar en helt ny institution för design och konst. Nu söker vi en enhetschef som ska leda enheten för fri konst och som från januari 2020 blir den nya enheten för fri konst och konsthantverk. Ansökningstiden är förlängd och går ut 7 december 2018.

Konstnärliga fakulteten genomför under de närmaste åren ett förändringsprojekt kallat Konst 2025 – En integrerad fakultet för alla konstarter. Syftet är att skapa en attraktiv utbildnings-, forsknings- och arbetsmiljö för framtida studenter, medarbetare och samarbetspartners. Ett led i processen är att Akademin Valand och HDK går samman och bildar en ny institution i januari 2020. Då kommer enheten för fri konst, som idag finns på Akademin Valand, och enheten för konsthantverk, som idag finns på HDK, att slås ihop till en enhet.

Akademin Valand och HDK söker nu en enhetschef som ska leda enheten för fri konst och – från och med januari 2020 – den nya enheten för fri konst och konsthantverk. Som enhetschef kommer du att vara en nyckelperson i arbetet att leda och stödja enheten inför, under och efter sammanslagningen.

Läs mer om Konst 2025: Konstnärliga fakulteten

Läs mer om tjänsten: Enhetschef för enheten fri konst och konsthantverk

AV:

Artikeln publicerades först på: akademinvaland.gu.se

Sidansvarig: Carina Krantz|Sidan uppdaterades: 2018-09-20
Dela:

På Göteborgs universitet använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.  Vad är kakor?