An error occurred: javax.servlet.jsp.JspTagException: Current slot is not a valid slot [3>1]

Textil arkitektur

Tid: 2019-11-13

Evenemangstyp: Utställning

I utställningen Textil arkitektur på Form Design Center visar forskargruppen bakom projektet sitt samarbete med att designa externa, textila moduler för att förbättra ljudlandskapet i stadens rum.

Föreläsare: Deltagande forskare Kristina Fridh: arkitekt, tekn. dr, forskare, Högskolan för design och konsthantverk (projektledare). Margareta Zetterblom: textildesigner, fil. dr, forskare och universitetslektor, Textilhögskolan, Högskolan i Borås. Paula Femenías: arkitekt, docent och forskare, Byggnadsdesign, Arkitektur och samhällsbyggnadsteknik, Chalmers tekniska högskola.

Mötesplats

Tid: 2019-12-18 kl 15:45
Plats: Frölunda Kulturhus, Frölunda Torg 5A, Valthornsgatan 13, Västra Frölunda.

Evenemangstyp: Utställning

13 studenter från HDK:s konsthantverksprogram i keramikkonst, smyckekonst och textilkonst visar projekt som utvecklats i dialog med olika samarbetspartners.

I Spy the Orange Ocean - designstudenter på Röhsska

Tid: 2019-12-20 kl 12:00
Plats: Röhsska museet, Göteborg

Evenemangstyp: Utställning

Designstudenter från HDK visar sina arbeten på Röhsska museet - work in progress.

50% seminarium: Angeliki Dimaki Adolfsen, design

Tid: 2020-01-20 kl 13:00
Plats: HDK, Kristinelundsgatan 6-8

Evenemangstyp: Halvtidsseminarium

Children Play. A design inquiry into the spatial temporal aspects of children's play on the borders of Europe.

Föreläsare: Angeliki Dimaki Adolfsen, design

Sida 3 av