Åsa Jungnelius - Förhandlingen om materialitet som språk

Tid: 2019-04-03 kl 15:00

Evenemangstyp: Föreläsning

Åsa Jungnelius är konstnär (MFA) och lektor på Konstfack, baserad i Stockholm och Månsamåla. Hennes arbete är ofta materialburet och rör sig mellan interiören till ett monumentalformat där det materiella språket undersöker relationen mellan våra kroppar, objekten vi omger dem med och rummen de tillsammans agerar i.

Föreläsare: Åsa Jungnelius

Peter Marigold - Unmaking democratic design 3

Tid: 2019-04-10 kl 15:00

Evenemangstyp: Föreläsning

The third of three artist talks held together with Röhsska Design Museum in conjunction with their opening exhibition "Unmaking Democratic Design".

Föreläsare: Peter Marigold

Nicolas Cheng 90% seminarium

Tid: 2019-04-23 kl 10:00

Evenemangstyp: Seminarium

Matthew Holroyd - Erotic possibilities

Tid: 2019-04-24 kl 15:00

Evenemangstyp: Föreläsning

Matthew Holroyd is an an established creative director and editor with a particular interest in topics surrounding sex and sexuality. He has spoken about his work internationally at museums and events including The Serpentine Gallery, London to Fashion on Paper, Rome.

Föreläsare: Matthew Holroyd

Hanna Hovferberg - Att slöjda en hållbar utveckling?

Tid: 2019-05-22 kl 15:00

Evenemangstyp: Föreläsning

Föreläsningen "Att slöjda en hållbar utveckling?" bygger på Hanna Hofverbergs avhandling där hon fokuserar på material och de relationer elever och lärare skapar till och med material i slöjdundervisningen.

Föreläsare: Hanna Hovferberg

Sida 3 av 4