Terhi Tolvanen: Between control and freedom

Tid: 2018-01-10 kl 15:00
Plats: HDK, Kristinelundsgatan 6-8

Evenemangstyp: Föreläsning

Smyckenkonstnären Terhi Tolvanen kommer att tala om dialogen mellan människan och naturen - huvudtemat i hennes arbete. Under föreläsningen kommer hon att visa bilder på hennes smycken och arbeten från andra konstnärer, som har inspirerat henne.

Föreläsare: Terhi Tolvanen

Konferens Breddad rekrytering inom konstnärliga utbildningar BRIK

Tid: 2018-02-08 kl 11:30
Plats: Fakultetens tre institutioner: Högskolan för design och konsthantverk, HDK samt Akademin Valand, samt Högskolan för scen och musik, HSM. - Alla tre institutionerna ligger på gångavstånd i centrala Göteborg.

Evenemangstyp: Konferens

Boka redan nu den 8-9 februari 2018 i din kalender för årets BRIK-konferens, breddad rekrytering inom konstnärliga utbildningar.

Sida 2 av 2

Sidansvarig: Carina Krantz|Sidan uppdaterades: 2017-11-22