Materials! Sex! Heritage!

Tid: 2019-09-16 kl 13:00
Plats: Akademin Valand, Vasagatan 50 - Glashuset

Evenemangstyp: Seminarium

From latex condoms to the nylon bra, the leatherman to the silicone implant, the historical development of materials and their deployment plays an important role in shaping experiences of sex and sexuality. This symposium will bring together scholars and artists who explore how the innovation and mediation of different types of material shapes the experience of the body and sexual experience spanning the everyday and the subcultural. In particular, we are interested in examining how the historical development of technologies and material practices shape current relationships to the body and sexualized practices.

Maryam Fanni 25% seminarium

Tid: 2019-10-04 kl 13:00
Plats: HDK, Kristinelundsgatan 6-8

Evenemangstyp: Seminarium

Gothenburg design festival

Tid: 2019-10-07 kl 10:00

Evenemangstyp: Öppet hus

En intensiv vecka om design, form, arkitektur och konsthantverk.

Hanna af Ekström 50 % seminarium

Tid: 2019-10-17 kl 13:00

Evenemangstyp: Halvtidsseminarium

Kulturskolepedagogdagen 2019

Tid: 2019-10-29 kl 09:00
Plats: Artisten, Fågelsången 1 - Högskolan för scen och musik, HDK - Högskolan för konsthantverk och design och Akademin Valand

Evenemangstyp: Konferens

Save the date 29 oktober för Kulturskolepedagogdagen! Här samlas kulturskolepedagoger från hela landet för ämnesfördjupande fortbildning, nyheter inom pedagogisk forskning och erfarenhetsutbyte.

Sida 2 av 3

Sidansvarig: Carina Krantz|Sidan uppdaterades: 2018-09-11