Gothenburg Design Festival 2018

Tid: 2018-10-23 kl 12:00

Evenemangstyp: Socialt

Gothenburg Design Festival är en öppen läroplats som vänder ut och in på universitetet. Genom utställningar, workshops, föreläsningar, lek och allvar testar vi hur design kan medverka till att skapa en bättre framtid för alla. Och med konstnärliga processer som motor skapar vi nya möten mellan människor. Alla programpunkter är gratis och öppna för alla.

Gothenburg Design Festival 2018

Tid: 2018-10-24 kl 12:00

Evenemangstyp: Workshop, Utställning, Seminarium, Socialt

Anders Breitholtz: Hållbara material

Tid: 2018-10-24 kl 19:00
Plats: HDK vid Steneby, Dals Långed - Steneby, Dals Långed

Evenemangstyp: Föreläsning

Varje fysisk produkt har en materiallösning. Valet av material påverkar allt från pris till miljöpåverkan. Anders Breitholtz föreläser om dessa utmaningar.

Föreläsare: Anders Breitholtz

Hur kan vi öka mångfalden inom konstnärliga utbildningar?

Tid: 2018-10-25 kl 17:00
Plats: HDK, Kristinelundsgatan 6-8

Evenemangstyp: Debatt

Inom ramen för Gothenburg Design festival 2018 bjuder HDK in högskoleförberedande utbildningar och universitet/högskolor till ett samtal om breddad rekrytering till konstnärliga utbildningar.

Öppet hus på HDK 26 okt

Tid: 2018-10-26
Plats: HDK, Kristinelundsgatan 6-8

Evenemangstyp: Öppet hus