Öppet Hus på Akademin Valand och HDK

Öppet hus

HDK - Högskolan för design och konsthantverk och Akademin Valand bjuder in till öppet hus och firar att vår nya, gemensamma institution för konst och design slår upp portarna vid årsskiftet.

Välkommen till Kristinelundsgatan 6-8 och Vasagatan 50 i Göteborg, den 11 oktober 2019.

Under dagen kan du som är intresserad:

- Få information om våra utbildningar
- Kika in i våra verkstäder
- Ta del av workshops
- Träffa studenter
- Gå på rundvisningar
- Upplev utställningar

... och mycket mer - programmet för dagen släpps inom kort!

Öppet hus ingår i Gothenburg design festival, mer information finns här: https://gothenburgdesignfestival.se

Datum: 2019-10-11

Kategorier: Studera