Soft Baroque - Unmaking democratic design 2

Föreläsning

The second of three artist talks held together with Röhsska Design Museum in conjunction with their opening exhibition Unmaking Democratic Design.

Both Royal College of Art graduates, Sasa Stucin and Nicholas Gardner work simultaneously in object design and art. Their London based practice focuses on creating work with conflicting functions and imagery, without abandoning beauty or consumer logic. They are keen to blur the boundaries between acceptable furniture typologies and conceptual representative objects.

During their visit, Sasa Stucin and Nicholas Gardner will also be hosting workshops at Röhsska open to students and the general public.

For more information please visit www.rohsska.se

Föreläsare: Sasa Stucin and Nicholas Gardner

Datum: 2019-03-27