Art and Work Reading Group - Artist as worker

Seminarium

Välkommen till Art and Work Reading Group's tredje och sista träff i vår. Ta del av och diskutera aktuell forskning, denna gång på temat Artist as worker. Träffen hålls på engelska.

Under 2018 arrangerar PARSE i en läsgrupp på temat Art and Work. Vi träffas vid tre tillfällen under våren för att ta del av och diskutera aktuell forskning och konstnärligt arbete.

Vår tredje och avslutande träff i vår har temat Artist as worker och vi kommer att ägna oss åt följande arbeten:

Ian Burn on the artist and worker

Julia Bryan-Wilson

Precarious Workers Brigade

För tillgång till texter och mer info, kontakta Dave Beech, PARSE-professor på Akademin Valand, som också leder läsgruppen.

dave.beech@akademinvaland.gu.se

Art and Work Reading Group är öppen för alla på Konstnärliga fakulteten, och även för externa deltagare. Det bästa är om du har möjlighet att delta vid gruppens samtliga tre möten:

20 mars, kl 15.00-16.30 - Art and praxis
17 april, kl 15.00-16.30 - Art and Anti-work
15 maj, kl 15.00-16.30 - Artist as worker

Observera att språket kommer att vara engelska.

Du vet väl att PARSE under våren även har läsgruppen Intersectional Engagements Reading Group?
1 mars: Introduction
10 april: 15.00-17.00, Valand X-library
24 maj: 15.00-17.00, Valand X-library

Om PARSE