Till startsida
Webbkarta
Till innehåll Läs mer om hur kakor används på gu.se

Nyheter

 • Studenter från HDK ställer ut på Milan Design Week

  [2019-04-08] Mellan den 9 och 14 april under Milan Design Week fyller svenska formgivare och designföretag den officiella Sverigeutställningen "HEMMA gone wild" med sina verk. Utställningen är en uppföljning på förra årets utställning "HEMMA - Stories of home". Även då bidrog studenter från HDK med egna verk.

 • Save the date för PARSE-konferensen 13-15 november

  [2019-04-01] Boka redan nu den 13-15 november i din kalender för PARSE forskningskonferens. För tredje gången samlas drygt 200 forskare och konstnärer från hela världen för att utbyta kunskap och idéer, underhålla och få nya kontakter och gemensamt stärka den konstnärliga forskningen.

 • Posthumanistiskt konstprojekt med ån Viskan och dess omgivningar

  [2019-02-14] Vilka relationer kan ett vattendrag ha till de växter, djur och människor som det passerar? Det är en fråga projektledarna Theo Ågren och Thomas Laurien från HDK hoppas få svar på i konstprojektet Skimmer och härvor i Viskadalen.

 • Vems hand är det som gör? Ny avhandling i konsthantverk

  [2019-02-06] Frida Hållander, doktorand i konsthantverk på Konstfack, disputerar med avhandlingen "Vems hand är det som gör? En systertext om konst/hantverk, klass, feminism och om viljan att ta strid."

 • Hedersdoktor Tomas Söderberg har gått ur tiden

  [2019-02-05] Tomas Söderberg, hedersdoktor vid Göteborgs universitet och ordförande för Torsten Söderbergs stiftelse, avled i början av året. Han blev 82 år gammal.

Fler nyheter

Sidansvarig: Carina Krantz|Sidan uppdaterades: 2017-12-15
Dela:

På Göteborgs universitet använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.  Vad är kakor?

Denna text är utskriven från följande webbsida:
http://hdk.gu.se/aktuellt/
Utskriftsdatum: 2019-04-25