• Julmarknad på HDK 8-10 december

[2017-12-04] Nu är det dags för HDK-studenternas årliga julmarknad. 8-10 december i HDK-huset på Kristinelundsgatan 6-8 i Göteborg.

• Can design contribute to circular business in car and fashion industries

[2017-11-29] Business & Design Lab, Swedish School of Textiles and ADA Sweden invite you to a lunch seminar at HDK, Dec 6.

• Vårkurser öppna för sen anmälan

[2017-11-21] Du har fortfarande chans att söka kurser som ges våren 2018. Först till kvarn!

• OPEN WEEK - Gothenburg Design Festival, 20-26 november 2017

[2017-11-20] Välkommen till OPEN WEEK - Göteborg Designfestival 2017. HDK - Högskolan för design och konsthantverk bjuder in alla till att utforska nya idéer om lärande, arbete och social jämlikhet. Genom över nittio utställningar, event, workshops och samtal uppmuntrar Open Week förmågan att se, tänka, skapa och reflektera.

• Fler insatser mot sexuella trakasserier

[2017-11-15] Den senaste tidens rapporter i media visar att insatser som gjorts hittills har inte varit tillräckliga. Nu inleder vi ett arbete för att se vilka åtgärder vi på Konstnärliga fakulteten behöver göra för att bryta tystnadskulturen och förhindra trakasserier.