Övriga nyheter

Ljus Skog - student öppnar webshop

Vanessa Fernandez är masterstudent på Tillämpad konst och formgivning, Möbeldesign inriktning trä. Hon är intresserad av den kreativa platsen Steneby, skogen där kreativiteten lyser starkt som hon säger, och har med hjälp av Idépeng-stipendium från Mötesplats Steneby öppnat en webshop som säljer produkter av studenter och vänner med anknytning till Steneby. HDK-studenterna Alice Huldtin, Billy Andersson, Klara Bothén, Niko Timonen och Tung Yun Wang har produkter med i första lanseringen.

www.ljusskog.com

About us
In a small place in the south of Sweden, the beautiful forest of Dals Långed is the backdrop for a place where creativity shines bright! Steneby. We are a group of friends with a strong connection to this place, makers that share a passion for crafts, arts and design, and who have opened this window to give you an insight and chance to take home a piece of this magic.
Welcome to our bright forest!
Välkommen till Ljus Skog!

Vanessa Fernandez